Пн-Пт: 9:00-20:00
Сб-Нд: 10:00-18:00

Безкоштовна доставка
по Україні

Африканський стиль килимів в інтер'єрі квартири

Африканський стиль килимів в інтер'єрі квартири

Килими в африканському стилі досить часто використовують дизайнери для декорування квартир. І це не випадково, оскільки килимові вироби, що імітують шкури цих тварин, приносять в приміщення неповторну ауру і додають інтер'єру індивідуальності. Килими, що мають забарвлення під тигра, леопарда, жирафа або зебру, стануть вигідним акцентом, який пожвавить і зробить по-домашньому затишним, як інтер'єр в стилі «сафарі», так і традиційний класичний інтер'єр.

У цій статті ми розповімо про нюанси, які слід враховувати при виборі килимів в африканському стилі.

Килими з тваринним принтом «хижак»

Використання килимів з тигровим або леопардовим принтом вимагає особливої ​​обережності. Такий виріб не просто перетворить приміщення, але і зробить обстановку розкішною в тому випадку, якщо використовувати його, як колірний акцент в інтер'єрі стриманого стилю з переважанням піщаних тонів. «Хижий» (тигровий або леопардовий) інтер'єр можна зробити економно, оскільки він вимагає дорогих текстур і тільки якісних матеріалів. Він поєднується з підлогою жовтого пісочного або коричневого кольору і гармонійно виглядає з добротними дерев'яними, кованими або плетеними меблями. Важливо пам'ятати, що в приміщенні «хижим» повинен бути лише один акцент. Це може бути або килим, або штори, або торшер.

Килими з твариним принтом «зебра»

Досить вдало в інтер'єри різних стилів вписується килим з принтом, що імітує шкуру зебри. Поєднання чорного і білого кольорів в такому килимі дозволяє вигідно відтіняти їм інтер'єри, виконані в кольорах, які оточують зебру в природі (наприклад, в помаранчевому, жовтому, синьому і навіть червоному). При цьому використання інших строкатих акцентів в інтер'єрі буде недоречним.

Малюнок «зебра» підійде до таких стилів в інтер'єрі:

  • Стиль «сафарі» чудово поєднується з прінтованим під зебру килимом
  • Для стилю «гламур» характерно прояв кітчу, саме тому зебровий килимок буде вдалим акцентом;
  • Стиль «Хайт-Тек» характеризується великою кількістю в інтер'єрі хромованих предметів і скла, елементи з принтом під зебру органічно виглядатимуть в цьому випадку, оживляючи обстановку;
  • Велика кількість білого в Скандинавському стилі інтер'єру вдало можна обіграти смугастим килимом в стилі зебри.
  • Для стилю «Арт-Деко» характерно всеосяжний прояв розкоші, а значить, екстравагантний принт «зебра» буде вдалим доповненням.

На закінчення слід зазначити, що не варто зловживати при оформленні інтер'єру звірячою темою. При цьому внесення деякої розмаїтості за допомогою килима в африканському стилі з принтом під забарвлення тигра, леопарда, зебри або жирафа, гарантовано зробить обстановку більш індивідуальною і стильною.

У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий асортимент килимів під будь-який дизайн Вашої оселі!

Безкоштовна доставка
товарів по Україні

100% якість
від виробника

Великий асортимент
8000+ товарів

Досвід роботи
більше 12 років