Пн-Пт: 9:00-20:00
Сб-Нд: 10:00-18:00

Безкоштовна доставка
по Україні

Нова тенденція в дизайнерському оформленні будинку: вінілові килими

Нова тенденція в дизайнерському оформленні будинку: вінілові килими

Нова тенденція в дизайнерському оформленні будинку: вінілові килими

вініловий килим на кухні фото

При виборі покриття підлоги на кухню головними критеріями є міцність матеріалу, неслизька поверхня і простота догляду. Раніше найпопулярнішими видами таких матеріалів були керамічна плитка або лінолеум. Зараз все більшої популярності в Європі набуває килимове покриття з вінілу. Це остання наймодніша тенденція в дизайні квартир і будинків, яка дає широкі можливості для оформлення інтер'єру.
Вінілові килими виготовляються з сучасного матеріалу ПВХ і мають усі його перевагами. Вони відрізняються високими естетичними якостями і мають відмінні гігієнічні характеристики. Матеріал не підтримує утворення цвілі і грибка навіть у вологих приміщеннях, є гіпоалергенним, тому рекомендується в якості покриття підлоги на кухню для сімей, де є маленькі діти.

Переваги вінілових килимів

Популярність виробів з ПВХ пояснюється великим рядом їх переваг. Вінілове покриття має високу міцність і зносостійкість. Випадково впавший посуд або миття підлоги жорсткою щіткою з мильною водою не залишить ніяких слідів на покритті. Вінілові килими стійкі до стирання і механічних пошкоджень, протягом усього періоду їх використання зберігають свою кольорову насиченість і бездоганний зовнішній вигляд. Завдяки цим якостям покриття стає популярним не тільки для приватного житла, а й для оформлення офісів і закладів з великою прохідністю людей.
Вінілові килими додатково захищають поверхню матеріалу підлоги, не накопичують електростатичних зарядів, як вироби з синтетики. Вони добре переносять високі температури, не підтримують горіння і вважаються повністю пожежобезпечними. Вироби не потрібно прибирати на літній період, так як вони не збирають пил і легко миються звичайною ганчіркою з водою.

Різноманітність зовнішнього дизайну вінілових килимів

Покриття з вінілу ідеально підходить для декорування підлог, так як пропонується в величезному асортименті комбінацій кольорів і малюнків. Придбати килими на підлогу можна вже з готовим малюнком різної тематики. Також можна замовити набивання оригінального принта за своїм індивідуальним проектом для найбільш гармонійного поєднання дизайну покриття з іншими предметами інтер'єру. Це можуть бути як класичні варіанти з різноманітними візерунками, так і будь-яка інша тематика аж до зображення свого улюбленого домашнього вихованця.
вінілова підлога в інтер'єрі килим з вінілу фото
Килими з вінілу можна придбати в спеціалізованому інтернет-магазині або безпосередньо у виробників продукції. Ціна таких виробів набагато нижче в порівнянні з вартістю звичайних килимів.

Безкоштовна доставка
товарів по Україні

100% якість
від виробника

Великий асортимент
8000+ товарів

Досвід роботи
більше 12 років