Пн-Пт: 9:00-20:00
Сб-Нд: 10:00-18:00

Безкоштовна доставка
по Україні

Килимові тренди 2022 року

Килимові тренди 2022 року

Килимові покриття нині є не тільки предметом необхідності для збереження тепла та комфорту в будинку. Це важливий елемент інтер'єру, який дизайнери активно використовують у своїй роботі. За допомогою яскравого килима можна пожвавити кімнату, зробити її яскравішою.

Тренди 2022 року

Килимова індустрія не стоїть на місці, а всебічно розвивається, поліпшуючи свій асортимент. Інноваційні проєкти запускаються в роботу і як результат – безпечні, функціональні, стильні покриття для підлоги в різних цінових категоріях.

Нові тенденції сучасного світу орієнтовані на такі показники:

  1. Натуральні матеріали Жити у стилі "еко" сьогодні у тренді. Це модно і прогресивно, адже планета наша вже й так завантажена сміттєвими завалами, які не перегнивають десятиліттями та завдають непоправної шкоди природі. Безпечна альтернатива сьогодні – еко продукція, яку можна придбати й для статі.
  2. Килими із сизалісу можуть стати одним з найкращих варіантів для прихильників еко стилю. Дані покриття нагадують стислий мотузок. Структура приємна на дотик, дуже міцна, здатна витримувати підвищені навантаження. Популярність джутових килимів, що з рослинних волокон, також зросла. Купуючи їх, варто пам'ятати про особливості матеріалу, адже джут є гарним абсорбентом, що вбирає будь-які запахи та вологу.

  3. Сміливі експерименти. Принцип гарного дизайну - не боятися своїх сміливих рішень, висловлюючись за допомогою незвичайних предметів інтер'єру. Про смаки не сперечаються, як то кажуть, тому не варто боятися своїх ексцентричних ідей. Хочете ви купити яскраво салатовий килим у вітальню, виконану у строгих пастельних тонах? Купуйте і нехай таке покриття приносить вам задоволення.
  4. Суперечливі візерунки та колірні поєднання, які, здається, зовсім не підходять до обстановки, говорять про сучасний максималізм.  Виявляйте свою творчу фантазію і нехай отриманим результатом ви будете задоволені на всі сто відсотків.

  5. Приємні відчуття і комфорт при ходьбі по новому килиму сьогодні відіграють значну роль. Килими з бархатистого ворсу дарують неймовірні відчуття м'якості та тепла. Вони добре виглядають у спальній кімнаті, де панує атмосфера спокою та розслаблення.

Колірна різноманітність

Власники нерухомого майна вважають за краще робити акценти на підлоговому покритті. Сьогодні килим повинен мати не базовий фон, а насичений і яскравий: синій, червоний, жовтий, волошковий, пурпуровий.

Просто розкішно виглядають килими всіх кольорів сірого. Вони добре поєднуються з меблями базових кольорів, не прив'язують якогось одного стилю в інтер'єрі. Можна взяти виріб із кількох кольорів, які разом виглядають гармонійно: цегляний, сірий, блакитний, гірчичний.

Ефект омбре дозволить зробити килим помітною деталлю у вітальні. М'який перехід кольорів від монотонного до різнобарвного виглядає дуже вишукано. Цей ультрамодний колір дуже цінується в індустрії краси.

Цього сезону дуже часто у продажу можна побачити килими з ефектом потертості, ніби їх передавали багато разів з покоління в покоління. Відтінки роблять приглушеними, текстуру згладженою і не виділяється на загальному тлі. Таке штучне вигоряння кольору виконують у виробничому порядку шляхом спеціальної обробки. В результаті виходить продукт, який не линяє та не змінює свій зовнішній вигляд у процесі використання.

Поради від експертів

Якщо ви шукаєте дійсно ексклюзивний варіант, тоді зверніть увагу на килим ручної роботи. Це справді унікальні вироби, аналогів яких не знайти. Очевидно, що вартість готових килимів ручної роботи для багатьох дуже велика. Як альтернативний варіант можуть виступати вироби з натуральних матеріалів. Тут можна пограти з кольором, розмірами та текстурою, знайти оригінальний килим за більш доступною вартістю.

Рекомендовані товари

Безкоштовна доставка
товарів по Україні

100% якість
від виробника

Великий асортимент
8000+ товарів

Досвід роботи
більше 12 років